Life Is Unfair

I'm hurt ! Totally broken inside :(

Kenapa dunia ni tak adil?
Kenapa perlu pandang pada harta?

Kecewa, bila orang yang kita jadikan sebagai role model sendiri bagi kita down.
Yes I know, siapa yang tak nak anak hidup senang? Kan?
Kecewa, perlu ke aku pilih pasangan hidup berdasarkan harta ? Perlu ke ?
Aku tak rasa aku perlu buat semua tu.

Aku sendiri buat pilihan hidup aku. Aku memang tak pernah pilih lelaki yang kaya atau apa pun
sebab hidup mengajar aku erti tidak pandang pada semua itu, Tapi bila family kau sndri mcm tak suka kau bercinta dengan lelaki bukan kaya apa kau nak buat?! Walhal family aku bukan kaya mana pun.
:(

Kenapa hidup ni tak adil ?

:(